Verzenden, afhalen, retourneren, betalen & levertijd

Verzenden:

Nederland: Vaste verzendkosten: € 2,92 (excl. BTW) voor zowel brievenbus- als pakketpost. Geen verzendkosten bij een bestelling vanaf € 25,00!

Belgie: Vaste verzendkosten: € 9,95 (excl. BTW) voor zowel brievenbus- als pakketpost. Geen gratis verzendkosten.

Afhalen kan ook! Dit kan alleen op afspraak. Graag van tevoren een mailtje naar info@paperbreeze.nl met je wensen. Kies tijdens het afrekenproces voor 'afhalen in de winkel' en de verzendkosten komen te vervallen.

Altijd een cadeautje erbij! 

Afhalen:

Kom je je bestelling liever afhalen? Dat kan! Kies tijdens het afrekenproces voor 'afhalen in de winkel' en geef bij 'opmerkingen' aan wannneer je je bestelling wilt komen ophalen. Zodra ik je betaling binnen maak ik je bestelling voor je klaar en dan zie ik je graag verschijnen!

Retourneren:

 • Retourneren kan tot 14 dagen vanaf het bezorgmoment gerekend.
 • Graag eerst het retourformulier invullen, deze vind je HIER
 • Het artikel/de artikelen dient/dienen onbeschadigd en ongebruikt te zijn en in eventuele originele verpakking te zitten. Indien het product onverkoopbaar is geworden, wordt er niet gecrediteerd.
 • De verzendkosten voor een retourzending zijn voor de koper, tenzij het om een fout van Paperbreeze gaat, of het artikel gebreken vertoont die niet door handelen van de koper zijn ontstaan.
 • Stuur het artikel/de artikelen retour naar het postadres: Paperbreeze, Burgemeester Jansenstraat 56, 5037 NC te Tilburg.
 • Voeg de bijgeleverde pakbon / factuur toe.
 • De klant is verantwoordelijk voor verlies en/of beschadiging tijdens het verzenden van de klant naar Paperbreeze. Mijn advies is dan ook om het goed te verpakken. Beschadigde retourzendingen worden niet gecrediteerd. 
 • Zorg dat de retourzending voldoende is gefrankeerd. Eventuele boetes worden verrekend met het terug te storten aankoopbedrag.
 • Wanneer de gehele bestelling wordt geretourneerd worden ook de betaalde verzendkosten teruggestort. Indien een gedeelte wordt geretourneerd wordt alleen het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen teruggestort.
 • Zodra het artikel/de artikelen onbeschadigd en voldoende gefrankeerd door Paperbreeze zijn ontvangen wordt het bedrag binnen 5 werkdagen teruggestort op het rekeningnummer waarmee betaald is. Indien gewenst kan een ander rekeningnummer worden opgegeven.
 • Mocht de zending onvoldoende gefrankeerd zijn kan er een vertraging op terugbetalen komen van maximaal 21 dagen.

Vragen of opmerkingen in verband met je retourzending? Dat kan natuurlijk altijd via info@paperbreeze.nl of telefonisch:
op dinsdag en vrijdag tussen 9.00 - 17.00 en op woensdagmiddag tussen 14.00 - 17.00 uur: 06-22734550

Voor overige regels omtrent retourneren zie de algemene voorwaarden

Betalen: 

Je kunt op twee verschillende manieren betalen. Je kunt er voor kiezen om het bedrag vooraf over te maken of je kiest voor afrekenen met IDeal. Tijdens het afrekenproces kun je hiervoor jouw keuze maken. Verdere instructies volgen daar. Onder 'contact' kun je onder meer het rekeningnummer vinden.

Indien je aan het einde van het afrekenproces klikt op 'bevestig bestelling', dan ga je over tot een betalingsplicht. 

Minimaal bestelbedrag:

Om kostendekkend te kunnen blijven werken is er een minimaal bestelbedrag van 5,00 exclusief verzendkosten. 

Levertijd:

Na ontvangst van je bestelling en je betaling zal ik je bestelling binnen 48 uur verzenden. M.u.v. zon- en feestdagen. 

Pakketpost wordt verzonden via DHL for you en brievenbuspost via PostNL.